Bahan2:
- 4 chicken legs and thighs (preferred)
- 4 chicken breasts (boneless and skinless)
- Bamboo skewers (soaked in water for 2 hours to avoid burning)
- 1 cucumber (skin peeled and cut into small pieces)
- 1 small onion (quartered)
- Asparagus (direbus)
(Spice Paste):
- 1 teaspoon coriander powder
- 2 tangkai lemongrass, white parts only
- 6 bawang besar (peeled)
- 2 bawang putih (peeled)
- 4 sudu besar minyak masak
- 1 teaspoon chili powder/cili boh
- 2 sude besar kunyit
- 1 packet of splenda/stevia sugar.
Cara2:
- Potong ayam into small cubes dan leperkan dengan pemukul daging.
- Blend semua bahan2 spices untuk dijadikan paste.
- Marinate ayam selama beberapa jam. Semalaman kalau boleh.
- Balutkan asparagus dengan ayam.
- Bakar dlm oven atau bbq sampai masak.
- Hidang bersama timun dan bawang
Total Carbs:(6g)