Swift

ATKINS RECIPES FOR 1 WEEK (DOWNLOADABLE)


Ok atas ni pic sneak peek je.. hahaha... mcm biasa la korang nak download, gi la dekat FREE DOWNLOADS k! aah free je.. ikhlas membantu kengkawan utk kurus. Insya allah resipi-resipi yang lin sediakan x bosan and senang and sedap! Dengan berkongsi, lin harap dpt rezeki dan pahala berlipat kali ganda. Lagipun seronok bila merapatkan ukhwah ye x?

Ok la lin dah merepek.... ok pada yang terus direct gi page nih.. korang mesti heran apsal resipi dalam tu ada 9 je? x kn makan 9 jenis ni je dlm seminggu.. biar bonar! 
Memang x la! Sebenarnya resipi-resipi yang downloadable tu adalah continuation daripada post-post sebelum ni.. so dlm post-post tu lin habaq mai PAKEJ LENGKAP utk INDUKSI.

Awat lin kata pakej lengkap sbb ni lin bg FREE INFO dari 

  • APA NAK MAKAN UTK INDUCTION?
  • NAK BELI KAT MANA? BRAND APA? JUMLAH CARBS BRP?
  • CMNER NAK MASAK?
Haaaa tu dia.. so korang cuma perlu ikut sahaja, dan insya-allah AKAN SUSUT 1-2 kg dlm seminggu. And meal plan ni bukan lin sorang saja yang eksperimen, most of my close friend pun pernah buat dan BERJAYA TURUN sampai 2 kg.. Ada yang turun lebih! Selebihnya terpulang pada hampa la... usaha tangga jaya! :P

Jadi apakah pakej-pakej tuh?
  1. MEAL PLANNER 1st week 
  2. SHOPPING LIST 1st week 
  3. RECIPES INDUCTION 1st week
Akan tetapi sekiranya ada problem semasa proses penurunan, berkaitan resipi yang kami beri ni. Bolehla comment/dm lin dekat sini ataupun dekat instagram @simpl9_me. Kita sama-sama nk kurus kan.. lin mintak maaf la sekiranya resipi yang lin provide ni x kena tekak korang, atau terkurang sana sini, harap di maafkan. 

Insya allah post-post yang seterusnya, lin akan share MEAL PLANNER 2nd WEEK,SHOPPING LIST 2nd WEEK dan juga RECIPES INDUCTION 2nd WEEK. So stay tune k! Terima kasih atas sokongan semua.





You Might Also Like

1 comments

  1. Salam Ziarah & Follow sis..

    tq utk perkongsian,..semoga istikhomah..hihi

    ReplyDelete