Swift

Ice Chocolate Blended.

Hi all atkiners,

Last 2 days i redeem my credit card points with this (shake and take). Memang senang sangat especially pagi2 nak gi kerja.. campak2 bahan2 blend and good to go. Super easy~! Today lynn bawak bekal ice choco blended for breakfast. X sempat masak, minum chocolate pun ok dah~! Enjoy!

Image from the internet. But hasil dia lebih kurang cuma kurang manis je.








 Here is Hershey Nutrient Facts.

You Might Also Like

10 comments

  1. Where u buy that shaker?share plss.tq

    ReplyDelete
  2. Hi, bleh beli dkt parkson or jusco nama brand shake and take or bleh cari dkt groupon or lazada lebih kurang je.

    ReplyDelete
  3. Dear lyn.i admire your blog so much.please continue to update an easy-to-prepare n delicious meal. It really save me a lot of time.good job n keep it up!

    ReplyDelete
  4. eh terase nak follow la blog u nih.. bestnyeh

    ReplyDelete
    Replies
    1. The more the merrier.. sila la.. kita share2.

      Delete
  5. Bole tau tak mana awk beli splendar sugar nie?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Skrg x guna splenda dah..skrg guna pemanis original daripada daun stevia..

      Delete
  6. if guna cocoa ni & just bancuh macam milo tanpa letak gula ok ke?

    ReplyDelete